Hoewel er driftig aan gewerkt wordt, is het kinderaantal binnen de vereniging heden ten dage nog enigszins beperkt. Een reden waarom wij de Kindercarnavallaatste 2 jaar geen kindercarnaval hebben georganiseerd, maar met de komst van vele babies binnen de vereniging, zal dit binnen enkele jaren weer op de planning komen.

Oudere leden van onze vereniging zullen zich vast de beginjaren in Extase nog herinneren alwaar zo’n 175 kinderen, eerst op maandag en later op zaterdag hun carnaval vierden. Met de kapel De Grasmaaiers,snoepkettingen, sinaasappels, chips en ijs en vooral veel dansen en polonaises.

KindercarnavalMet voldoende helpers werden de ouders dringend verzocht kun kinderen bij de ingang van de zaal af te geven en zelf voor in het cafe te blijven, zodat de kinderen nog ’n beetje ruimte hadden en niet onder de voet gelopen werden. Dit kostte de eerste jaren veel moeite, maar dit wende snel en vele ouders dronken zich op die middag vast in, om ook de overige dagen in gepaste dronkenschap te kunnen doorbrengen.

In dit laatste item kunnen de Steunzolenleden zich nog steeds goed vinden.Kindercarnaval